باران آمد …
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ارسالی: ذوالففارستاری
خداوند متعال چه زیبا در کتاب حکمت آموزش، قرآن فرموده است:
وَهُوَ الَّذِی یُنَزِّلُ الْغَیْثَ مِنْ بَعْدِ مَا قَنَطُوا وَیَنْشُرُ رَحْمَتَهُ وَهُوَ الْوَلِیُّ الْحَمِیدُ {۲۸} / شوری
و اوست که بارانش را پس از آنکه نا امید شدند، فرو می فرستد و رحمتش را می گسترد و او سرپرست ستوده است.
در حقیقت کسی جز خداوند مهربان یارای فرو فرستادن باران نیست، او با حکمت و علم و قدرتش، در های رحمتش را برای بندگانش می گشاید تا شاید به عظمتش پی ببرند و سر تعظیم به درگاهش فرود آورند که اندک افرادی شکر گزار نعمتش هستند.
در آیه ی دیگر از قرآن خداوند چنین می فرماید:
وَأَنْزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً طَهُورًا
و از آسمان آبى پاک فرو فرستادیم.
سوره فرقان/ ۴۸
این روزها آسمان با زمین طرح دوستی انداختند و آسمان سوغات ارزشمندی چون باران به زمین هدیه داد، که مایه ی شادمانی و لبخند مردم شد.
ای خدای مهربان، از تو به خاطر این هدیه ی بسیار ارزشمند و حیاتی، سپاسگزاریم که همه را شاد نمودی، و می خواهیم که این شادمانی را پیوسته برای همه بیشتر و بیشتر کنی.