سرمایه فراموشی!
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
رحمان ستاری
نهال انقلاب اسلامی که در سال ۵۷ غرس شد ،به برکت خون جوانان این مملکت چون درخت تنومندی دردل طوفانها سر براورده وبه خوشه های مقاومت بارور گشته است . افسوس سیاست پیشه گان رند کج اندیش که در سایه سار ان ارتزاق نموده وگردن بر افراشتند، تبر دردست برجان شاخه ها افتاده اند و سفره مردم راگرو می گیرند ونهی حجاب اجباری می کنند وبلیط خواننده عریان می فروشند که مبادا قانون عفاف و حجاب اجرا شود.
از خبر تعلیق مست می گردند، نیک می دانند این سنگر چنانچه فتح گردد، فتح سنگرهای بعدی را آسان خواهد نمود وهمین قماش ادمها در اول انقلاب تندتر از داعشیان وتحریر شامی، حجاب می فروختند وحاکمیت می خریدند.
خصلت فراموشی انسان چه سرمایه عظیمی است برای فرصت طلبان با خواننده نیمه عریان در استانه اجرای قانون عفاف و حجاب می بندند وبلیط فروششان می شوند تا ثابت کنند که جامعه پذیرای این قانون نیست ،اما نمی دانند اگرانگیزه جوشش خون حججی را از حججی هابگیرند ،ناموسشان قربانی جهاد نکاح داعشیان خواهد شد.چنبن مباد.