مقامی که ازدست رفت!
؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛
محمدولی سهرابی اسمرود
روزم را با این خبر آغاز کردم:
*سازمان تامین اجتماعی*
بازنشسته گرامی سازمان تأمین اجتماعی؛
شما مشمول طرح کالابرگ هستید. لطفاً تا اطلاعرسانی بعدی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از مراجعه به سامانهها خودداری فرمایید.
اول خوشحال شدم از اینکه پس از سالها دوری ومهجوری از یارانه وهر گونه کمک حمایتی،اینک دولت فخیمه به فکر معیشت من هم افتاده است!
وقتی دست وصورتی آب زدم وکمی سر عقل امدم، متوجه شدم که صاف رفته ام تحت حمایت دولت.یعنی اینقدر یا آنقدروضعم خراب شده که دولت هم فهمیده، اما خودم حالیم نبوده!
خوشحال شدم که روغن ومرغمان که تمام شده ، میروم وبا کالا برگ می خرم وصفا می کنم.
شنیدم فعلا قیمت روغن با حذف ارز ترجیهی دو برابر شده واصلا پیدا هم نمی شود. با ابن خبر،تمام آرزوهایم به فنا رفت.
تازه سالها بود که سربلند بودم و
به آسمان وزمین فخر می فروختم که در دهک بندی، از ازل تا ابد دهک دهم جامعه بودم وبی نیاز از هر یارانه وکمک معیشتی، واینک با این پیام وزارت تعاون، کار ورفاه اجتماعی، گوئی از عرش روی فرش(ماشینی) افتادم. یعنی هم مقام شامخ دهک دهم را از دست دادم، هم رفتم زیر چتر حمایت دولت، که معلوم نیست این چتر را کی از سر مبارک من بر می دارد و من می مانم وحسرت مقام والای دهک دهمی که به بهانه حمایت دولت، مفت از دست دادم!